A mi szakértelmünk, az Ön energiatanúsítványa

Energiatanúsítvány Téglaépítésű Lakás AKCIÓ

Téglalakás adásvételének lebonyolításához volna szüksége energetikai tanúsítványra Budapesten? Éljen akciónkkal, amelynek keretében téglaépítésű társasházi lakásokról most csak 25.000 Ft-ért, tetőtéri lakások esetében pedig 30.000 Ft-ért kiállítjuk Önnek a hiteles energetikai tanúsítványt! Akciós áraink bruttó árak, külön áfa nem terheli őket.

Ajánlatunk magában foglalja a kiszállást, a helyszíni felmérést, szükség esetén a hiányzó adatok begyűjtését, majd irodai mérnöki munkát követően a tanúsítvány elkészítését és ügyfélkapus hitelesítését is.

Panellakás vagy családi ház adásvételéhez igényelne energetikai tanúsítványt? Ismerje meg további akciós árainkat az alábbi táblázatból! A kedvezmények Budapest összes kerületében érvényesek.

 
Energetikai tanúsítvány Árak Budapest
 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk árajánlatot még ma! Kérdés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 
 

Így készül a tanúsítvány:
 

 
 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom